Albada en rosa

publicado en: Fotografía | 0

Aquest matí, m’he aixecat per agafar la sortida del sol. La previsió era bona, amb núvols i vent. No tenia clar com estaria la mar, per sort estava en calma, sense ones. Feia molts dies que no agafava la Canon, tenia ganes de sortir, escoltar una mica de música i deixar la ment en blanc. Al final els núvols no m’han deixat veure la sortida però els canvis de colors han estat fantàstics. Estic estructurant una nova novel·la i deixar-la de costat, amagada sota la creació fotogràfica, fa que les idees puguin sorgir amb naturalitat. Suposo que ara us pregunteu si ha anat bé? Sí, la veritat és que sí. Ha estat un matí molt productiu.

Podeu veure la imatge en gran en la meva Galeria de FLICKR.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.