Lib dub de la llengua catalana

publicado en: General | 0

Lip dub per la llengua catalana, enregistrat els dies 15 i 16 d’abril de 2011 en diversos espais de Barcelona i que ha comptat amb la participació de 1.500 persones i de nombroses cares conegudes. El projecte l’organitzen la Plataforma per la Llengua i 23 entitats de persones immigrades amb l’objectiu de reivindicar el paper del català com a llengua comuna, en tant que element clau per a la inclusió social de la població d’origen nouvingut, i garant de cohesió.La cançó escollida ha estat Corren, del grup Gossos, gentilesa de Música Global. Podeu trobar més informació a www.lipdubperlallengua.cat Directors:Daniel Feixas i Santi Hausmann.

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.